Loft23 Logo

Bereken Prijs

 

Kosten voor een overnachting bedragen tussen de €222,60 en €322,77 afhankelijk van het seizoen. Overnachtingen tussen de 3 en 5 nachten krijgen een korting van 30%. Overnacht U meer dan 5 nachten, dan krijgt U een korting van 40%. Wij vragen een aanbetaling van 35% om de reservering vast te zetten. Het restant moet 14 dagen voor de overnachting betaald zijn anders vervalt de reservering alsnog.

Om een specifieke prijsopgave te krijgen moet U zich registreren.

Wat is Loft23?

 • Ideale uitvalsvasis voor uw groepsvakantie in Zuid-Limburg. En een unieke locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten of workshops

Deze voormalige hooizolder van een koeienstal is in 1938 gebouwd nadat de oorspronkelijke boerderij met stal in dat jaar was afgebrand. Oude stenen uit die eerdere boerderij zijn hergebruikt. Vooral in de achtermuur ziet u nog de Kunradersteen. Het zwarte is teer dat gesmeerd werd op stenen die ondergronds lagen, dit werd gedaan om het huis waterdicht te maken. De stenen die een beetje wit gekleurd zijn, zijn stenen die aan de buitenkant zaten; wij zijn erg trots op onze Kunradersteen muur, maar in het verleden werden de meeste Kundersteen muren wit gekalk. 

 

Wat bieden wij?

 • Complete keuken

   

 • Ontbijt of Lunch arrangementen mogelijk

  In samenwerking met onze catering partner.

 • Park tot uw beschikking

   

 • Eigen parkeerplaats

   

 • Gratis WiFi

   

Meer informatie?

Heeft U een groepsuitje of bijeenkomst gepland maar weet u niet precies of wij de juiste locatie voor U zijn, neem in dat geval contact met ons op en wij zullen met U de mogelijkheden bespreken.

Neem contact op!